Het is altijd fijn als je iets van je bucketlist kan afvinken. Vraag dat maar aan zanger René Froger. Enkele maanden geleden was het zover.

Hij wilde altijd heel graag meespelen in de Sinterklaasfilm en dat mocht hij dit jaar doen samen met zijn zoon Maxim.

“Elk jaar hoopte ik dat ze me zouden vragen. Eindelijk belden ze me dit jaar, maar ze vroegen eerst naar Maxim. Om uiteindelijk ook mij te vragen. Het leek Maxim namelijk heel leuk om dit samen te doen. En voor mijn kleinkinderen ben ik natuurlijk een heel coole opa nu”, lacht Froger in Story.

René is nu 62 en dat is al een mooie leeftijd. Maar aan stoppen denkt René nog lang niet. Zeker niet wanneer hij kijkt naar iconen in de muziekwereld zoals Tom Jones.

“Hij is nu 83 en treedt nog altijd op. Ik hoop dat ik op mijn 89e ook nog voor het publiek mag zingen. Dat lijkt me geweldig. Maar dat moet je gegeven zijn. Zelf kan ik er veel aan doen om gezond en fit te blijven. Dat zegt echter niets of je ziek wordt. Soms hebben mensen gewoon echt pech.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.