In een zee van persoonlijk tumult en publieke schermutselingen, vindt Jada Borsato, de 20-jarige dochter van de beroemde zanger Marco Borsato, een uitlaatklep en een lichtpuntje in haar muzikale carrière. 

Ondanks de uitdagende tijden waarin haar vader en haar familie zich bevinden, is Jada een baken van kracht en positiviteit en kiest ze ervoor om zich te focussen op haar passie: muziek. Met de aankondiging van een aankomende single, die naar verluidt een liefdevol, klein liedje is dat velen zal aanspreken, toont Jada een vastberadenheid om door de storm te navigeren en haar dromen en ambities niet in de weg te laten staan door de crisis die haar familie omringt. 

“Ik ben lekker bezig met mijn muziek en mijn eigen ding aan het doen,” zegt ze in Weekend, een straaltje hoop en doorzettingsvermogen dat velen inspireren in tijden van strijd en onzekerheid.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.