Tijdens de meest recente concerten van De Toppers was er ook een opmerkelijke gastartiest aanwezig. Niemand minder dan René Frogers zoon Maxim mocht er komen meezingen.

Maxime lanceerde twee maanden geleden zijn eerste single ‘Wie’ en had nooit durven dromen samen met zijn vader te mogen zingen voor zo’n volle arena’s.

“Dat hadden we een paar jaar geleden echt niet kunnen bedenken. Maxim is altijd heel muzikaal geweest, maar durfde nooit op de voorgrond te treden. Het liefst zat hij achter zijn drumstel. Dan werd er niet zo op hem gelet”, zegt Natasja Froger in Story.

Maxim werd nooit extra gestimuleerd door zijn ouders en lieten hem zijn eigen keuzes maken. Al stonden ze hem wel bij met goede raad. “Wat je ook besluit te gaan doen, we staan achter je, maar je zal je altijd duizend procent moeten inzetten.”

Tijdens het laatste nummer op het concert van De Toppers zong Maxim een nummer samen met zijn vader. Na afloop rende hij meteen naar zijn oma en moeder. “Zij was het die hem, toen hij vier was, zijn eerste drumstel gaf. De cirkel was rond. Als moeder kan hij me niet trotser maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.