Het was alweer een tijdje geleden dat we nog iets hoorden van de Hazes-familie, maar daar hebben ze nu weer verandering in gebracht. Zo raakte onlangs bekend dat André Hazes een einde aan zijn relatie met Sarah van Soelen heeft gemaakt, met behulp van een brief.

Maar dat is nog niet alles. Hij zou daarbij de hulp hebben gekregen van zijn moeder Rachel Hazes. Althans dat is toch wat juicekoningin Yvonne Coldeweijer beweert.

De brief is in haar handen terecht gekomen nadat iemand het nodig vond om de brief, die voor niemand anders ogen was bestemd, te lekken.

En daar moest Yvonne wel iets mee doen. Zij las de brief van voor tot achter voor op haar YouTube-kanaal. Speciaal voor al haar volgers.

En dat zorgt weer voor heel wat pijnlijke situaties, schrijft Party. Zo raakt ze niet alleen Sarah, maar ook Monique Westenberg. Want ook zij komt ter sprake in de brief. Zo schreef André het volgende:

“De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen heel bewust klein hield, die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.” Auw!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl