Hij heeft hem daar gezien

Pieter de Jongh, een voormalig voetbaltrainer heeft onlangs zijn biografie gelanceerd en daarin doet hij een opvallende bekentenis over zanger René Froger. Hij heeft René al eens gespot in een bekend Goois huis van plezier.

Na het ondertekenen van een mooi contract trok Pieter er samen met enkele anderen op uit om het getekende contract te vieren. Ze kwamen terecht in een Goos huis van plezier.

“We belandden bij een grote villa en we gingen naar binnen. We kwamen daar in een grote kamer met allemaal mooie vrouwen in lingerie. Ik wist niet wat ik zag! Toen ik om me heen keek, zag ik dat de halve voetbalwereld daar zat”, citeert Story een passage uit het boek van Pieter.

Maar dus niet alleen de halve voetbalwereld zat daar, ook enkele bekende Nederlanders, waaronder René Froger waren er te vinden.

“Misschien kwam hij alleen voor een drankje, dat zou goed kunnen. Ik heb ze niet met een vrouw apart zien gaan. Zelf heb ik die middag ook niets gedaan, maar later ben ik er meerdere keren teruggekomen. Ik schaam me er ook niet voor. Ik was vrijgezel. Ik was nieuwsgierig en ik genoot ervan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.