Hij wordt 50

Juni wordt een belangrijke maand voor zanger Jannes. Hij wordt dan 50 en daar is hij erg bij mee. Hij is vooral ook erg dankbaar om wat er in die 50 jaar allemaal in zijn leven is voorbijgekomen.

“Ik heb een fantastische jeugd gehad, alles klopte gewoon. Ik heb een vrouw leren kennen die nog steeds de vrouw van mijn leven is, op wie ik nog steeds heel erg gek ben en met wie ik de opvoeding van onze kinderen heb gedaan”, zegt Jannes in Party.

Dit jaar is Jannes ook opa geworden van een naamgenoot: Jannes. En dat zorgt ervoor dat zijn leven meer dan geslaagd is.

Maar de zanger heeft ook vaak afscheid moeten nemen van geliefden. Onder andere zijn moeder, zijn oom Jan en zijn voormalige manager Dick Oosting verdwenen al uit de zanger zijn leven.

“Ik zal die mensen nooit vergeten, maar ik heb het een plek gegeven. Wat mijn carrière als zanger betreft, zijn er ook grote dromen uitgekomen. Ik mag nog steeds mensen blij maken met mijn optredens, de agenda is nog steeds goed vol. Nee, ik denk niet: shit ik word al vijftig. Ik voel me nog lang geen vijftig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.