Hij sloeg zich erdoor

Het zijn bange tijden geweest voor Rob de Nijs. Hij belandde met spoed in het ziekenhuis en men vreesde ook meteen voor het ergste. Maar rob sloeg zich erdoor en mocht recent naar een revalidatiecentrum.

“Ik bezoek hem daar elke dag”, begint zijn vrouw Henriëtte in Story. “Ik ga vaak alleen, maar regelmatig gaat ook onze zoon Julius mee. Ik voel me moe, maar redelijk. Ik vind het niet meer dan normaal dat ik er voor mijn Rob ben”, vertelt ze in Story

Ook bij Belinda Meuldijk, Robs ex-vrouw, was de schok groot toen ze hoorde wat er met Rob aan de hand was. Ook zijn zonen Robbert en Yoshi waren danig onder de indruk.

“Het kwam zo onverwacht. Ik was enorm van de kaart. Die dag had ik ook gehoord dat een goede vriendin van mij plotseling was overleden. En ineens lag Rob in het ziekenhuis, te vechten voor zijn leven”, zegt Belinda.

Na het moment van opname in het ziekenhuis volgden enkele spannende dagen en was het bang afwachten of Rob zich erdoor zou slaan. “We hadden een heel schema gemaakt wie wanneer op bezoek zou komen. We waren heel hecht. Elke dag ging ik er met Yoshi naartoe.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl