Emma Heesters vond haar vriend op Instagram: “na een weddenschap”

Foto: Brunopress.nl

Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt vormen één van de mooiste koppels in Nederland en België. Haar kennen we vooral als zangeres en hem vooral als voetballer bij Anderlecht. Sinds haar duet met Metejoor lijkt de weg open te liggen voor Emma in Nederland. Iets wat in Nederland al eventjes het geval was.

Emma leerde Wesley kennen door een weddenschap. “Een vriend van hem zei: ‘Wedden dat ze niet antwoordt als je haar een berichtje stuurt op Instagram? Een uitdaging die ik Wesley met veel enthousiasme aanging”, lacht Emma in Humo.

Emma krijgt dagelijks heel wat berichten op sociale media, dus het was op goed geluk dat ze zijn bericht zag staan tussen de vele andere berichten. “Hij viel in de eerste plaats op omdat hij superknap is. Op Instagram denk je niet gelijk dat je met je toekomstige zit te praten, maar kort daarna volgde onze eerste date plaats, in Antwerpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.