Er is al heel veel geschreven over André Hazes en Roxeanne Hazes, maar ook Rachel Hazes ontsnapt er niet aan. De voormalige partner van André Hazes senior heeft sinds zijn dood geen lange relatie meer gehad en ook nu is daar nog geen verandering in gekomen.

“Het gaat heel goed met me. Op liefdesvlak valt er niets te melden, maar dat is niet erg. Ik ben ook niet op zoek naar een levenspartner. Het moet me overkomen. Maar het zal dan toch iemand moeten zijn die een toegevoegde waarde heeft in mijn leven.”

Voor Rachel dus liever geen man met kinderen en een zware rugzak. “Ik ben volwassen geworden, denk ik. Ik heb leren blij zijn met de kleine dingen die iedere dag me geeft”, begint ze in Dag Allemaal.

Rachel heeft andere belangrijke zaken ontdekt in het leven en dat is niet langer het kunnen kopen van de zoveelste handtas.

“Echt geluk zit elders. Van je huis een thuis maken, het goed hebben met de mensen met wie je het goed wil hebben. En verder hoef ik niks meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.