Kiest ze voor de roem of voor de liefde

Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato, is inmiddels al een tijdje verliefd op zakenman en miljonair John Huibrechts. Hij lijkt echter totaal anders in het leven te staan dan Leontine.

John blijft liever onder de rader terwijl Leontine iemand is die houdt van aandacht. Ze is actief als influencer en het gezicht van de Vriendenloterij, waarvoor ze jaarlijks zo’n 80000 euro krijgt.

Haar ambitie is en blijft groot maar de grote vraag is of haar nieuw lief dit ook ziet zitten. “Iemand als John Huibrechts blijft liever uit de schijnwerpers, zo vernam TV Familie. Hij vindt het blijkbaar niet leuk dat zijn nieuwe liefde gevolgd wordt door heel Nederland.

Leontine lijkt dus een keuze te moeten maken. Kiest ze voor haar nieuwe liefde en verdwijnt ze stilletjes in de anonimiteit? Of is haar drang naar aandacht te groot en zal dat het halen van hun prille liefde?

Met een vermogen van 140 miljoen euro heeft John Huibrechts nochtans andere middelen in huis om het leven van Leontine minstens even spannend te maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl