De laatste maanden zelfs jaren is er ontzettend veel geschreven over André Hazes. Zowat heel zijn leven werd op straat gegooid en de geruchten kwamen uit elke hoek van Nederland. En dat was voor Hazes niet altijd makkelijk om mee om te gaan.

Gelukkig kreeg André de voorbije maanden en jaren heel veel steun van zijn moeder Rachel, maar ook van zijn neef en beste vriend Djarno. Iets wat André wel echt nodig heeft om door deze moeilijke tijden heen te komen.

Djarno en André zijn niet alleen neven, maar dus ook beste vrienden. Ze spenderen veel tijd samen en Djarno duikt dan ook regelmatig op in de Videoland-documentaire ‘Crossroads’ die rond Hazes is gemaakt.

Het is onder andere dankzij Djarno dat André uit een diep dal kruipt en weer de beste vader kan zijn voor zijn zoontje Dré, die zopas 6 jaar is geworden.

Dat werd gevierd met heel wat leuke verrassingen voor de kleine man. Zo was er een tripje naar Disneyland en werd er thuis een heus pretpark met een glijbaan en frietkraam opgebouwd, zodat de jongen een leuk verjaardagsfeestje kon geven. Iets waar niet alleen kleine Dré, maar ook grote Dré van leek te genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl