Als het zo doorgaat dan woont Rachel Hazes binnenkort gewoon in de rechtbank. Ze heeft de ene rechtszaak na de andere en ligt met meerdere mensen in conflict.

Zo ligt ze onder andere in conflict met haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek en voormalig bewindvoerder Robert Arjan Israël. Maar ook met haar eigen dochter Roxeanne Hazes ligt Rachel in de clinch.

De rechtszaak tussen Rachel, Marieke en Robert blijft maar aanslepen en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen, lezen we in Party. Zeker niet nadat Marieke in de rechtszaal begon over Klaas Otto, de ex van Rachel.

Klaas Otto stond enkele jaren geleden op de loonlijst van Melvin Produckties, een bedrijf van Rachel. Over die periode vertelt Marieke dat Klaas Otto zo’n 25.000 euro zou hebben betaald aan Rachel om in dienst te mogen komen.

Klaas Otto heeft ondertussen ook een advocaat onder de arm genomen en die vertelt het volgende aan Party: “Haar uitlatingen zijn volstrekt onjuist, bezijden de waarheid, diffamerend, beledigend en volstrekt onrechtmatig. Ik eis een rectificatie en wil een schadevergoeding van Marieke.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.