Wie ooit gedacht heeft dat het ooit nog kon goed komen tussen Rachel Hazes en Roxeanne Hazes, die is eraan voor de moeite. Beter gaan tussen de dames, dat is niet het geval, integendeel, het wordt steeds erger en erger.

Onlangs vond er opnieuw een zitting plaats rond de zaak die Rachel aanspande tegen haar dochter Roxeanne en vertrouwelingen Marieke van Beek en Robert Israël. Daar wist ze te vertellen dat het ondertussen al meer dan drie jaar geleden was dat ze haar dochter had gezien.

Over de zitting is Rachel in elk geval wel tevreden. “Het klinkt raar, maar ik heb er een goed gevoel bij. Ik vond dat de rechter duidelijke vragen stelde aan mij en de tegenpartij en ook goed doorvroeg. Ik vertrouw erop dat het recht zal zegevieren.”

De voorbije maanden ging niet alles in die zaak volgens dat Rachel het wou en dus is ze ook een keertje in hoger beroep gegaan.

“De rechter vond een aantal andere aspecten niet relevant en daartegen ben ik in hoger beroep gegaan. Ik vind die net wel relevant. Ik wil Rox, Marieke en Robert over meer zaken onder ede laten verhalen dan alleen die ene specifieke transactie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl