Het is een harde klap voor prinses Mabel om te verwerken nu haar zus Nicoline is overleden aan dé vreselijke ziekte kan-ker.  Nicoline bleef vechten tot het laatste eind, maar het mocht helaas niet zijn.

Zelf is de familie niet met het nieuws naar buiten gekomen en hielden ze het liever binnen de familie. Maar het is een bron die het nieuws aan Story wist te bevestigen.

“Nicoline is op 12 november overleden en zes dagen later heeft haar uitvaart plaatsgevonden in kleine kring”, vertelt deze bron. Een officieel document bevestigt de feiten.

De vrouw laat een man Robert Jan Galema en een dochter Lotte achter. Ook haar moeder Flos blijft nu alleen achter.

Opnieuw een harde klap voor de vrouw om te verwerken. Eerder verloor zij al twee echtgenoten en nu ook haar dochter. Haar eerste partner verdronk tijdens een schaatstocht terwijl hij een andere schaatser wilde helpen. Haar tweede man kwam eveneens te overlijden.

Wij wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit moeilijke verlies.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.