En dat voor een paar foto’s

Al sinds 1959 staat prinses Beatrix jaarlijks op de skilatten. Al sinds ze een peuter was staat Beatrix mee op de skilatten en doet dat op haar 85ste nog altijd.

Beatrix leek zelfs zoveel talent te hebben dat ze gerust naast de professionele skiërs mocht gaan staan. Skiën of lopen, het voelt voor Beatrix allebei even natuurlijk aan.

Voor fotografen was het dan weer een groot probleem om de prinses skiënd op foto te krijgen. Zij was meestal zo snel dat de fotografen de kans niet kregen om een kiekje te maken van de prinses.

Één fotograaf wist daar wel in te slagen, schrijft Party. Hij stapte op de toen elfjarge prinses af en vroeg of hij een foto van de prinses mocht maken in ruil voor een reep chocolade.

Daarbovenop vertelde hij de prinses dat hij pas naar huis kon naar zijn zoontje, die hij ontzettend hard mistte, als hij de foto had. De prinses ging overstag voor het aanbod en poseerde geduldig voor de fotograaf. Bovendien gaf ze ook de reep chocolade terug, zodat de man het aan zijn zoontje kon geven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.