Prinses Amalia verliefd?

Foto: Brunopress

Daarom zit ze zo vaak in Spanje

Het zijn geen gemakkelijke maanden geweest voor prinses Amalia. De dreiging die boven haar hoofd hangt strooit roet in het eten wanneer het op een normaal leven aankomt en de prinses staat nog steeds onder strenge beveiliging.

Maar ondanks dat wordt de prinses ook vaak in Madrid gesignaleerd. Zo zou ze er niet alleen graag gaan shoppen, maar is ook het uitgaansleven haar er niet onbekend.

“Tot in de vroege uurtjes maakte de kroonprinses – geflankeerd door beveiligers – lol met een groep vrienden, waaronder Nederlanders en Spanjaarden”, vertelt een ooggetuige aan een Spaans Dagblad en schrijft ook Story.

De prinses heeft haar hart verloren aan Spanje omdat ze daar meer vrijheid heeft dan in Nederland en dat is iets wat de prinses toch wel erg mist.

En wie weet leert Amalia er ook een nieuwe liefde kennen, net zoals haar ouders elkaar niet in Nederland hebben leren kennen. En als we de Spaanse krant El Nacional mogen geloven, dan is het al zover. Volgens hen komt Amalia niet zomaar naar Spanje afgereisd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.