Het ziet er naar uit dat Katja Schuurman terug single is. Er verschijnen al een hele tijd geen foto’s meer van haar en haar vriend Niek Schrijvershof op Instagram en dat betekent vaak maar één ding: Katja is terug vrijgezel.

De enige foto’s die op Instagram verschenen waar vaak foto’s met tekstjes bij die niet altijd even vrolijk waren.

Zo schreef ze bij één van haar foto’s: “Oké, vaak gaat het niet per se vanzelf. Maar intunen op een goede frequentie scheelt alles. Verander je gedachten en je verandert je wereld. Niet per se de feiten, maar wel hoe je die feiten beleeft. Het is niet allemaal ‘zoals het zou moeten zijn.’. Dat is niet echt een bericht die een verliefde vrouw zou posten.

Ook Valentijn leek Katja alleen door te brengen. Althans dat deed ze met haar eigen bijzondere Valentijn: een glas Margarita. “Ik maak deze dag een dag die niet alleen om rode rozen voor je liefje gaat, maar om aandacht, genegenheid, vriendschap en liefde voor mijn medemens. Dus aan iedereen die het kan gebruiken: Happy Valentine”, citeert Weekend de uitspraak onder de foto.

Katja zelf reageert niet op een mogelijke breuk, maar Niek zelf doet dat wel. Al is dat kort maar krachtig. “Ik heb geen zin om hierop te reageren. Het gaat gewoon helemaal top, dus laat me lekker met rust, zou ik zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl