Prinses Amalia schrijft paaldansact voor schoolmusical

ByKS

5 april 2022
Foto: RVD – Frank Ruiter

Over prinses Amalia is de laatste maanden al heel wat geschreven. De prinses zou niet vies zijn van wat drinken, roken en een stevig feestje, maar ze zit ook niet verlegen om een wel erg bijzondere act tijdens de schoolmusical.

Amalia en een klasgenoot schreven de musical zelf en daar behoorde een heuse paaldansact bij. Iets wat waarschijnlijk niet in goede aarde is gevallen bij oma Beatrix.

Amalia is jong en net zoals iedere jonge student is ze druk bezig met het aftasten van haar grenzen. En dat mag, zolang haar schoolresultaten maar niet in het gedrang komen. Maar zover lijkt het niet te komen, want de prinses was cum laude geslaagd het afgelopen schooljaar.

Amalia wist haar vader te overtuigen voor een fijn tuinfeestje voor haar 18de verjaardag. Een rustig feestje zou het niet worden, ondanks de toen geldende coronamaatregelen van maximum 4 mensen extra.

Het werd een wild tuinfeest met maar liefst 100 gasten. Een feest waar ze overigens haar bijnamen ‘Cocktail Queen’ en ‘Spritzes Amalia’ alle eer aandeed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS