Iedereen keert zich tegen hem

Het programma ‘Peter Gillis: Kassa is Massa’ was heel lang een kijkcijfersucces. Maar nu lijken steeds meer en meer mensen af te haken en dat omwille van de vele negatieve berichten rond Peter en zijn wansmakelijke praktijken.

Ook zijn SBS6-collega’s keren zich nu tegen hem en er wordt zelfs gesproken van een dictatuur wanneer men het heeft over het tv-koninkrijk van Peter.

Peter is nooit zo geliefd weten te worden als de Meilandjes, schrijft Story. Hij kwam erg dominant over en zeurde de hele tijd door.

Het zal dus moeilijk worden voor Gillis om zijn tv-carrière te blijven behouden en het wordt een heuse klus om de tv-bazen te overtuigen.

Peters woordvoerder, Martin van Putten liet in elk geval al weten geen commentaar te willen geven over alle uitspraken en beschuldigingen die zich de voorbije maanden hebben voorgedaan aan het adres van Peter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.