Peter Gillis zijn naam lijkt steeds meer en meer door het slijk gehaald te worden. Eerst werd hij beschuldigd van mishandeling van zijn partner, nu komt ook zijn leven als ondernemer van vakantieparken onder een vergrootglas te liggen.

Zo wordt gefluisterd dat Peter zijn vakantieparken zou gebruiken voor criminele activiteiten en het huisvesten van illegale vluchtelingen. Jurist Koen van Polanen heeft het doen en laten van Peter in de gaten gehouden de voorbije maanden.

Maar ook de consumenten hebben klachten over het vakantiepark van Peter. Zo zou hygiëne niet hoog op zijn agenda staan en zijn er overal vieze doucheputjes, aanslag op de ramen, verwaarloosde zwembaden en kapotte klimrekken te bespeuren.

“Voor ik op de klachtenafdeling begon, gingen alle klachten de ordner in, en werd er nooit meer naar gekeken”, vertelt Robert Rodnay, ooit directeur van Circus Renz aan Story. ”Daar moest iets mee gedaan worden. Dat heb ik gedaan.”

Robert ging actief aan de slag met de klachten en dat kostte Peter uiteindelijk handenvol geld. “Volgens Peter was ik te duur en gaf ik onder andere te veel vrijkaarten weg. Maar mensen met extreme klachten moeten wel gecompenseerd worden!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.