De afgelopen jaren konden we Yolanthe Cabau niet meteen de beste onderneemster van het kaar noemen. Al haar opgestarte projecten leken uit te draaien tot een flop en niks leek een groot succes te worden.

Tot nu, haar laatste project waar ze zich volledig heeft achter gezet. Op een eigen platform bezorgt ze vrouwen allerlei tips en tricks om gezonder te gaan leven en meer te bewegen. Dat in combinatie met een webshop waar ze van alles te koop aanbiedt dat met sport te maken heeft.

Op zich een weinig vernieuwend concept, want zo bestaan er wel wat webshops en platforms. Maar toch weet Cabau erin uit te blinken. Wat zorgt dan toch voor dat succes?

Dat Yolanthe er zelf ontzettend goed uitziet, zal al een heel stuk helpen. Dat ze zelf ook nog eens vol passie erover praat, geeft ongetwijfeld nog meer de doorslag. Dat ze een heleboel volgers heeft op Instagram, maakt het plaatje compleet.

En dan is er ook nog Xenia Kasper, haar manager, die jarenlang heel wat werk heeft verricht op de achtergrond. Ze heeft Yolanthe op professionele wijze in de luwte gehouden waar dat nodig was en naar voren geduwd op momenten dat het goed uitkwam. Soms zeggen artiesten domme dingen in de media, terwijl ze een manager hebben. Op zoiets onhandig heeft niemand Yolanthe ooit kunnen betrappen, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.