Henny Huisman: “Iedereen moest gelijk behandeld worden”

Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Jaloezie in de showbizz is nooit ver weg. Henny Huisman heeft er nooit veel van ondervonden, want hij liet anderen meedelen in het succes dat hij als presentator kende.

“Niet alleen que geld, maar ook in het noemen van namen. Je maakt nooit iets alleen. Dat is een les die ik al vroeg heb geleerd. Toen ik in de groep Lucifer drumde, was ik degene die Margriet Eshuijs erbij haalde. We kregen steeds meer succes. Hartstikke leuk en mijn ouders waren trots”, zegt Henny in Story.

Ze hadden dan wel veel succes, maar dat succes was niet altijd zoals Henny het voor zich had. Het draaide soms anders uit.

“Toen we bij ‘Toppop’ waren geweest en ik de opname terugzag, waren mijn handen tien seconden in beeld, net zoals de gitarist. Margriet was constant in beeld. Zij vond de opname prima. Ik niet. ‘Mijn ouders kijken ook’, zei ik. Toen heb ik me voorgenomen om iedereen gelijk te behandelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.