Sinds de gebeurtenissen van de laatste maanden moet Peter Gillis toegeven dat hij een heel ander mens is geworden.  Hij heeft zijn leven over een andere boeg gegooid en daar plukt hij nu de vruchten van

“Ik drink geen alcohol meer, eet en drink geen suikers meer en ben 25 kilo afgevallen. Vroeger at ik mijn eigen bord en dat van Nicol leeg en dronken we samen tien flessen cava op. Ik heb voor vijf man gewerkt en voor zeven man gedronken”, klinkt het in Story.

Peter voelt zich beter dan ooit en is blij met zijn nieuwe leven. Hij is nu ook een betere vader voor zijn kinderen dan hij ooit was.

“Ik ben een goede vader, de kinderen zijn alleen wel keihard opgevoed. Je moet keihard zijn, anders loopt het niet goed af. Maar als ik dingen anders had kunnen doen, had ik dat misschien wel gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.