Er was nog hoop voor Paul de Leeuw en zijn programma ‘Busje Komt Zo’. Het eerste seizoen haalde nog wel aardige kijkcijfers, maar bij het tweede seizoen zakten de kijkcijfers dramatisch.

Toch blijft de presentator erg enthousiast over het programma en noemt hij het het allerbeste programma dat hij sinds jaren heeft gemaakt, lezen we in Weekend

Paul had altijd beloofd dat mocht het programma floppen, hij zou stoppen met amusement. Dat deed hij uiteindelijk niet. Hij maakte zelfs een nieuw programma: ‘Hotel Hollandia’.

Ook dat programma kan je niet echt een succes noemen en het programma wordt niet zo heel erg goed ontvangen. Al lijken er weer betere tijden op komst.

Dit najaar staat ‘Stars On Stage’ op de planning. Een programma waarin BN’ers de strijd zullen aangaan om een musicalster te worden. Daarin worden de kandidaten beoordeeld door Paul en Albert Verlinde. Jamai Loman en Buddy Vedder nemen de presentatie voor hun rekening.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.