Martijn Krabbé: “Wat wil ik nou verder nog”

ByLisa Paulussen

3 november 2023
Foto: Brunopress.nl

Het is al een tijdje geleden dat we Martijn Krabbé nog op televisie zagen. Het is minder dan vroeger en het weerzien met de presentator op de rode loper van het Televizier-Ring-Gala was dan ook hartelijk. Krabbé komt immers niet vaak naar dat soort feestjes.

“Het klopt wel dat ik wat meer naar de achtergrond ben verdwenen. Waarom? Dat vind ik zelf ook een heel goeie vraag. Omdat ik me even heb geherpositioneerd misschien wel, op wat ik nou met dit vak wil en zo”, vertelt hij aan Weekend.

Martijn presenteerde al die jaren ‘The Voice of Holland’ en na de gebeurtenissen daar heeft Martijn wel een beetje een tik gekregen. Hij voelde zich enorm verantwoordelijk voor wat daar is gebeurd.

“Dat is nog steeds allemaal bezig, dus ik heb, heel bewust misschien wel als ik er zo over nadenk en je het zo vraagt, nagedacht over: wat wil ik nou verder nog? Want je bent, vind ik, verantwoordelijk als presentator naar buiten toe, voor een programma. Dus daar ga je veel over nadenken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.