Laatste dagen Jan Rot zijn geteld: ‘Heb nog maar een paar weken te leven’

ByShowbizzsite.nl

6 april 2022
Foto: BrunoPress/Arjo Frank / Brunopress.nl

Wat een triest nieuws op deze woensdagnamiddag. Jan Rot maakte woensdag bekend dat hij nog slechts enkele weken te leven heeft. Bij de zanger werd een hele tijd geleden darmkanker vastgesteld. Dat hij niet lang meer zou leven, dat was al geweten. Maar zijn tijd tussen ons is helaas nog korter dan gedacht.

“Lieve vrienden, na een nieuwe scan is als een mokerslag aangekomen dat ik niet nog – zoals verwacht – een paar maanden, maar eerder een paar weken te leven heb. Mijn conditie holt achteruit”, schrijft Jan Rot woensdagnamiddag op Facebook.

De 64-jarige zanger zou later deze maand nog een afscheidsfeestgeven, maar dat gaat helaas niet meer door laat hij weten. “Daarmee zijn alle plannen van de baan, het restant OK Boomer en helaas, helaas ook het grote afscheidsfeest in Nieuwe Luxor op 24 april”, gaat Jan verder.

Hoewel het medeleven aan de zanger gericht zou moeten zijn, neemt Jan zelf het initiatief om iedereen sterkte te wensen. “Ik wens jullie alle liefs en ook sterkte met dit verdrietige nieuws”, klinkt het verder.

Het nieuws dat Jan nog maar kort te leven heeft, valt zijn vrienden en familie zwaar. Vandaar dat hij zijn laatste tijd op deze wereld zo optimaal mogelijk wil benutten. “Ik hoop er met mijn gezin nog een bijzondere tijd van te maken en dank iedereen voor alle warmte, steun en applaus de afgelopen decennia.”

Jan, amper 64 jaar jong, richt zich nog een allerlaatste keer tot zijn fans, vrienden en familie. “Ik ben nog niet weg hier, maar zeg het alvast:

Het was een prachtig leven”, zo besluit Jan Rot. Sterkte aan Jan en de familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen