Heel wat mensen willen graag wat kilootjes kwijt. Sommige vinden er de moed en energie voor om de strijd aan te gaan, anderen lijkt het maar niet te lukken. Ook Paul de Leeuw wou graag wat vermageren. En daar koos hij een bijzondere manier voor.

“Bleekmiddel! Mijn zwakke plek is het verorberen van kliekjes. Ik kon hele bakken met overgebleven macaroni leeg eten. Zelfs al had ik die eerder op de avond de vuilnisbak in gegooid”, lacht hij in Party.

Het kon zo niet langer doorgaan vond Paul en dus besloot hij dat er iets moest veranderen. Om niet meer aan de verleiding te weerstaan van de restjes goot hij er ’s avonds bleekwater overheen.

“Zelfs een slaapdronken de Leeuw sloeg die kliekjes over. Maar ik ben ook beginnen sporten onder begeleiding van een trainer. En zo verloor ik negen kilo. Ik ben nog steeds te dik, maar ik heb het wel iets meer onder controle. Ik drink gematigd en denk niet langer om half elf ’s avonds dat ik een zak chips heb verdiend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.