Begin dit jaar moest Art Rooijakkers nog melden dat hij en zijn partner Andrea uit elkaar gingen na een jarenlange relatie. Andrea is de moeder van zijn kinderen Puk en Keesje. Art ging even door een moeilijke periode, maar vond al snel het geluk bij de negentienjaar jongere Karlijn.

Karlijn en Art gingen al vrij snel samenwonen in het huis dat Art kocht in de Amsterdamse wijk De Pijp. En daar bleef het niet bij. Art heeft zijn vriendin nu ook ten huwelijk gevraagd tijden een romantisch verblijft in het Italiaanse Puglia.

De vrouw moest niet lang nadenken over haar antwoord en heeft dan ook volmondig ‘ja’ geantwoord op zijn vraag, schrijft Story.

Voor sommigen is het best snel dat Art zijn Karlijn ten huwelijk vraagt. De breuk met Andrea is immers nog niet zo heel lang geleden en ze waren tenslotte toch 20 jaar samen.

Art en Andrea hebben nog altijd een goed contact en ze hebben allebei het beste voor met de kinderen. En Andrea zal Art ongetwijfeld het allerbeste gunnen. “We wisselen dagelijks foto’s van onze dochters uit. Het voelt nooit alsof ik er alleen voor sta. Andrea is altijd ergens in de buurt, eigenlijk doen we het nog steeds samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.