Ruzie maken, het is nergens voor nodig en toch gebeurt het vaker dan we zouden willen. Patricia Paay en Patty Brard leefden twee jaar in ruzie nadat Patty had gezegd dat ze helemaal klaar was met Patricia.

Reden voor die uitspraak was dat Patricia Patty’s ex-buurman Maarten Oostvogel ervan had beschuldigd dat hij de beruchte plasseksvideo van Patricia zou hebben verspreid.

Maar Patricia was ook boos op Patty omdat zij in haar biografie over Patricia had geroepen dat ze niet meer goed voor zichzelf zou kunnen zorgen, weet Party te vertellen.

Toen de dames elkaar enkele jaren later terug tegenkwamen in de koffiebar van Gordon werd de ruzie snel bijgelegd.

De twee maakten een vrolijke selfie van hen samen en plaatsten die op sociale media. “Kijk aan, re-united. Vergeven en vergeten”, schreef Patty er toen nog bij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.