Een ruzie is nooit leuk. Toch gebeurt het vaker dan we zelf zouden willen. Ook Gordon en Connie Witteman maakten al eens ruzie. Al is die ondertussen ook weer bijgelegd.

De ruzie begon tijdens een benefietshow voor het Ouderenfonds. Connie weigerde daar om het nummer ‘Tomorrow’ uit de musical ‘Annie’ te zingen en dat was niet naar de zin van presentator Gordon. Hij werd woest.

Gordon besloot om Connie op te bellen en haar eens flink de les te lezen, zegt Party. Gordon was er alleen niet vanop de hoogte dat Connie het gesprek had opgenomen en dat ze nadien heel Nederland kon laten meegenieten van de uitbarsting van de zanger.

En alsof dat nog allemaal niet genoeg was, spoorde Gordon heel Nederland aan om Connie die avond ook eens te bellen en deelde haar privé telefoonnummer met alle kijkers.

Een vete die toch 6 jaar lang zou blijven hangen, tot tijdens een liefdadigheidsactie voor KWF waarop beiden aanwezig waren. Gordon gaf Connie meteen een knuffel en zei: “We hebben natuurlijk een lange tijd gedoe gehad, maar laten we vanavond verzoenen en alles achter ons laten”. Een gebaar dat Connie dankbaar in ontvangst nam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.