De laatste jaren heeft Rachel Hazes het al bijzonder moeilijk gehad. Ze is niet ook echt geliefd in de Nederlandse pers en ze wordt vaak onder vuur genomen. Gelukkig krijgt ze ook veel steun van vrienden en zelfs uit onverwachte hoek.

Zo liet Heleen van Royen verstaan in ‘Vandaag Inside’ dat ze er altijd voor Rachel zou zijn en dat Rachel heel wat over heeft voor haar kinderen.

“Ik vind dat het onderlinge gerommel in de familie al veel te lang heeft geduurd. Ik zou heel graag willen bemiddelen… ik zou echt… Bij deze bied ik mij aan als mediator voor de familie Hazes”, citeert Party Heleen.

Waarop ze meteen op weerwoord kon rekenen van Johan Derksen die haar keuze maar moeilijk kon begrijpen.

“Zou Nederland niet een beetje klaar zijn met die hele familie? Ik word dagelijks in de kranten lastiggevallen met de meest uiteenlopende dingen. Dan is het de zus, dan is het hij, dan is het de vrouw, dan is het de ex.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.