Patty Brard mag nu dan wel heel succesvol zijn, ooit heeft ze haar eigen vermogen allemaal zien verdwijnen. Dat gebeurde nadat ze met haar toenmalige partner Eric Peute Glossy Hello opzette.

Het tijdschrift werd alles behalve een succes en uiteindelijk bleek ook dat Eric veel van zijn zaken had ondergebracht bij ondernemingen die op Patty’s naam stonden.

Hij ging in 1993 failliet en nam zo ook Patty mee in zijn ondergang. Ze bleef achter met een miljoenenschuld en haar spullen werden verkocht op een openbare veiling. Daar werden ook de knuffels van haar dochter Priscilla verkocht.

Gelukkig bestaan er goede en lieve mensen op de wereld en Patty en Priscilla kregen heel snel onderdak aangeboden van niemand minder dan Leontine Ruiters.

We spreken hier over een totale schuld van zo’n 2,7 miljoen euro. In 2018 overleed Eric, en dat deed Patty weinig, schrijft Party. “Karma heeft geen deadline”, klonk het vlak na zijn dood.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.