Na heel wat keren te zijn verhuisd hebben Maxime Meiland, haar man Leroy en hun dochtertjes Claire en Vivé een thuis gevonden in een prachtige villa in Noordwijk.

Het optrekje heeft heel wat geld gekost, dus er zal ook hard moeten gewerkt worden om alles te kunnen afbetalen. Maar er zijn heel wat mensen, onder andere uit de sector van het onroerend goed, of ze dit allemaal wel gaan kunnen blijven betalen, schrijft Party.

Er zijn mensen die maar niet moeilijk kunnen geloven dat de bank het koppel een hypotheek heeft gegeven van miljoenen euro’s. Vooral omdat hun inkomen wel erg nauw is verbonden met de docusoap.

Maxime heeft ook wel geprobeerd om op andere gebieden geld te verdienen, maar als zakenvrouw was ze niet zo heel erg succesvol. Haar opgerichte webshops met kleding en kinderkleding werd heel snel afgevoerd.

Hoe Maxime het voor elkaar heeft gekregen, dat weet vooral alleen zijzelf en Leroy. Laten we vooral hopen dat het koppel niet binnenkort nog een keertje hoeft te verhuizen omdat ze het huis niet meer kunnen betalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.