We kunnen er niet omheen. Er is vanalles aan de hand bij ‘The Voice of Holland – Kids’, en het ziet er allemaal niet zo positief uit. Ondertussen geven mensen noodgedwongen hun mening en vellen ze een oordeel zonder precies te weten hoe de vork aan de steel zit. En dat is ook Patricia Paay niet ontgaan.

“Ik reageer normaal eigenlijk nooit op nieuw berichten. Sinds vorig jaar komen er steeds meer verontrustende berichten naar buiten. Laat ik wel zeggen dat iedereen onschuldig is tot het tegendeel is bewezen. Ik ben werkelijk in shock wat ik vandaag allemaal lees over seksueel overschrijdend gedrag bij deze programma’s. Ik ben zelf vele jaren jurylid geweest bij verschillende shows. Ik heb dat echt nog nooit meegemaakt”, schrijft ze op haar sociale media.

Patricia voegt daar nog een mooie boodschap bovenop. “Achter de schermen hadden wij en alle medewerkers van soortgelijke programma’s alleen maar respect voor de kandidaten. Ik geloof nog steeds dat je met mensen om moet gaan zoals je zelf ook behandeld wil worden. Ik hoop van harte dat dit gauw wordt opgelost en dat we hier duidelijkheid over krijgen. Echt zo zonde van deze geweldige programma’s waar de kijkers erg van genieten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl