We kunnen er niet om heen. Er is vanalles gaande bij ‘The Voice Of Holland – Kids’ en dat zorgt voor heel wat heisa en problemen. Niet alleen problemen voor de slachtoffers en beschuldigden, maar ook voor de families van de beschuldigden. Zo is Jeroen Rietbergen, één van hen. Hij is de man van Linda de Mol, schoonzoon van John de Mol.

Linda laat nu voor het eerst van zich horen in een officieel statement. “Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet”, begint ze.

“Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen om mijn gezin met rust te laten. Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes. Dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.