Afgelopen weekend ontplofte er zowaar een bommetje bij ‘The Voice Of Holland – Kids’. Verschillende coaches en bandleden werden beschuldigd van seksueel misbruik bij de jonge kandidaten. Onder hen ook de man van Linda De Mol, Jeroen Rietbergen. Jeroen is familie van van Johnny de Mol en van de bedenker van het programma John de Mol.

Johnny de Mol reageert op de seksrel bij ‘The Voice’ en toont zijn medeleven aan de slachtoffers. Hij sprak op maandag over de rel in de talkshow HLF8. “Het is absoluut een dubbel gevoel omdat er ontzettend veel speelt. En dat is natuurlijk voor heel veel partijen vervelend, met name de kandidaten die hier te maken mee hebben gehad. Dat wens je niemand toe”, reageert de Mol.

Johnny ging ondertussen ook langs bij zijn tante Linda de Mol om met haar te praten en haar een hart onder de riem te steken. Wij wensen de families van de slachtoffers veel sterkte toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.