Kijkers van ‘Shownieuws’ hebben het misschien wel gezien: het moment waarop Dyantha Brooks de live-schakeling met Douwe Bob verbrak. Volgens Dyantha zou hij zich arrogant hebben gedragen.

Albert Verlinde kan haar alleen maar groot gelijk geven. “Eva Jinek die nu ook pas toegeeft dat ze het vermoeiend vond dat Nick en Simon maar niet wilden toegeven ruzie met elkaar te hebben bij haar aan tafel. Zeg dat tegen hen, niet achteraf. Dat Dyantha recht in Douwe’s gezicht die beslissing durfde te nemen, vind ik stoer”, zegt Albert in Weekend.

Johan Derksen beweerde ondertussen al dat Matthijs van Nieuwkerk naar SBS6 gaat. Albert en Johan zitten vaak samen aan tafel bij ‘Vandaag Inside’, maar hij kan maar moeilijk geloven dat Johan gelijk zal krijgen.

“Ik denk niet dat het gebeurt. Matthijs is zichzelf voorzichtig naar voren aan het schuiven, met het interviewen van Anouk en met Eus. Hij is heel zorgvuldig bezig, hij gaat zo min mogelijk risico opzoeken, daar ben ik van overtuigd. Hij is zo de paus van de grachtengordel en die mensen zullen denken: wat gaat die man nu doen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.