Heel wat mensen hadden het niet meteen gedacht dat Peter Gillis en Wendy van Hout nog altijd samen zouden zijn. Toch zijn de twee erg gelukkig en wonen ze ondertussen ook al samen.

“Er is niets fijner dan ’s ochtends naast elkaar wakker worden. Ik sta wel met een been in Nederland en een ander been in België, omdat ik co-ouderschap heb met mijn ex”, zegt Wendy in Story.

Als we Wendy mogen geloven dan heeft ze het getroffen met Peter als bonusvader. Hij zou lief zijn, zorgzaam en hij doet ook nog eens alles voor de kinderen.

“Peter is vooral dikke maatjes met mijn jongste zoontje, die is bijna vijf en helemaal gek van hem. De andere kinderen ook hoor, maar de jongste spant de kroon. Hij loopt mij tegenwoordig straal voorbij en gaat tegelijk naar Peter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.