Kamperen, het is niet aan iedereen besteed. Maar het is wel iets waar René Froger en zijn gezin dol op zijn. Voor hen hoeft het niet altijd grote luxe te zijn om te kunnen genieten.

“Zelfs met die wc-rol onder m’n arm lopen naar de gemeenschappelijke wc, daar zit ik niet mee. Toen we onlangs met de camper naar Engeland waren keken René en ik elkaar aan op de eerste ochtend met een blik van: deze vakantie is een schot in de roos”, zegt Natasja gelukkig Veronica Superguide.

De reis was zo goed als perfect, alleen kon het weer misschien nog een beetje beter. De eerste week was niet zo goed meegevallen, maar de tweede gelukkig wel.

“Een beetje regen houdt ons niet tegen. We zijn gaan paardrijden met bijna alle vrouwen, gaan high-tea’en, en de mannen zijn gaan golfen en diepzeevissen. We hebben ons goed vermaakt. Al zit het geluk voor mij in het kleine: lekker op een klapstoeltje voor de caravan een potje kaarten en de kinderen die tevreden kleuren. Dat vind ik heerlijk om te zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.