Oscar Aerts was lange tijd te zien in de soapserie ‘Goede tijden, slechte tijden’ en brak met die rol definitief door in Nederland. Binnenkort verwachten hij en zijn vriendin Jessica hun derde kindje. Dat blijkt opnieuw een jongen te zijn, verklapt hij aan Story.

“Begin mei is het zover: dan worden we voor de derde keer ouders”, aldus een blije Oscar. “Eigenlijk weten we nu al precies welke dag ons zoontje geboren zal worden, omdat de bevalling via een geplande keizersnede zal verlopen. Dat moet zo, omdat onze andere twee zoontjes Eli Benja en Seth ook zo ter wereld kwamen. Dan heb je niet te kiezen.”

Over het geslacht deed hij ook niet geheimzinnig. “Het wordt inderdaad een jongen, al wilden we ook wel eens graag een meisje. We hadden echt het idee dat het dit keer zo zou zijn. Het leek ons leuk om te zien hoe de jongens op een meisje hadden gereageerd. We hadden zelfs al een meisjesnaam klaar”, grapt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.