Beste Zangers dumpen Glennis Grace

Foto: DPG Media

Wil iemand nog een evenement met Glennis Grace organiseren op vrijdag 13 en of zaterdag 14 mei? De zangeres is namelijk plots vrij. De reden? De organisatoren van ‘Beste Zangers Live’ hebben haar namelijk laten weten dat zij er eind volgende week niet bij zal zijn in Ahoy.

“Helaas moeten we aankondigen dat we onze line-up voor Beste Zangers Live hebben aangepast”, zo start de mededeling op de sociale media van Beste Zangers Live.

“Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up. We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt, om een optreden van Glennis ten volle tot haar recht te laten komen”, lezen we verder.

Geen Glennis Grace dus, wie haar zal vervangen is op ogenblik van publicatie nog niet bekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.