Als het je professioneel voor de wind gaat, gaat er vaak wat mis op privévlak. Die stelling gaat ook op voor Oscar Aerts. De acteur, die bekendheid geniet door zijn voormalige rol in de populaire soap ‘Goede tijden, slechte tijden’, had onlangs te kampen met een hersentumor. Hij doet zijn verhaal aan Story.

“In het ziekenhuis werd er bij mij een goedaardige tumor in de hypofyse ontdekt. Dat is een kleine klier aan de onderkant van de hersenen die instaat om je hormoonhuishouding te regelen. Omdat die niet meer goed functioneerde, begon mijn lichaam stilaan op te zwellen”, aldus de acteur.

Hij kwam vooral veel aan rond zijn buik en in zijn gezicht. Op een bepaald moment was hij bijna onherkenbaar. En dat leidde tot problemen…

Hierdoor kreeg hij nauwelijks nog werk aangeboden en moest hij zijn professionele activiteiten op een lager pitje zetten.

Na een geslaagd maar zwaar medisch traject te doorlopen, is de tumor nu weg en heeft hij zijn oude vorm terug.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.