Frank van Etten en zijn vriendin Melanie hebben er een lastige tijd op zitten. Vorig jaar was het koppel in verwachting van een tweeling, waarvan ze jammer genoeg een van de twee kindjes verloren. Dochtertje Melody bood het koppel troost en was erg welkom in het gezin.

Na de gezinsuitbreiding stond een huwelijk op de planning Maar dat werd om begrijpelijke reden en corona eventjes uitgesteld. We zijn nu ondertussen een jaar later en Frank heeft goed nieuws te melden in Story.

“Deze maand gaat het echt gebeuren. We trouwen op 13 mei in Kasteel ter Horst in Loenen. Het zal een feest worden met een lach en een traan en niet alleen vanwege het overlijden van één van onze kindjes. Daar zullen we zeker bij stilstaan, maar ook bij het gemis van mijn vader die 7 jaar geleden overleed”.

Op één van de belangrijkste dagen van hun leven mogen ook de zonen van Frank: Jaimy, Mark en Dustin en de zoon en dochter van Melanie in de spotlights staan.

“In Melanie’s cultuur – ze komt van het woonwagenkamp – is het gebruikelijk dat je door je vader wordt weggegeven, maar ze heeft ervoor gekozen om dat door haar zoon Bradley te laten doen. Ze zal met hem naar het altaar lopen. Ik sta daar dan te wachten met mijn zoons. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.