Een paar maanden terug kwam er een einde aan het sprookje tussen Katja Schuurman en haar vijftien jaar jongere echtgenoot, Freek van Noortwijk. Acht jaar lang deelden ze lief en leed, twee jaar terug stapten ze nog samen in het huwelijksbootje. Hoe het plots zo snel bergaf kon gaan en of Katja zichzelf opnieuw teruggevonden heeft, was te lezen in Party.

Samen heeft het koppel een dochter, Coco. Voor beiden is het belangrijk dat ze de breuk op een zo’n goed mogelijke manier aanpakken. Toch ging haar ex-man Freek vrijwel onmiddellijk weer het liefdespad op. “Dat vond ik pijnlijk en ingewikkeld”, aldus Katja.

De afgelopen maanden waren dan ook erg emotioneel voor Katja. Maar na regen, komt zonneschijn. Nu begint ze stilaan opnieuw de positieve dingen des levens te ontdekken.

“Ach, ik zal in de zomer vast weer een flirt hebben. Of iemand die een nachtje blijft. Maar die mag dan ook weer snel weg”, zei ze daar een tijdje terug lachend over.

Ondertussen werd ze al gespot met een onbekende man, met wie ze naar eigen zeggen opnieuw aan het daten is. “Leuk hè”, aldus een positieve Katja.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl