Frans Bauer beleeft moeilijke tijden. Zijn vrouw Mariska werd onlangs getroffen door een herseninfarct, maar ook het droomhuis van de zanger bezorgt hem kopzorgen. Wat is er aan de hand?

Frans Bauer was amper 9 jaar toen hij zijn oog liet vallen op een prachtige villa in Fijnaart. De zanger kon vele jaren later zijn droom waarmaken en het huis aankopen. Hij wil er de allermooiste villa van het hele dorp maken, maar de verbouwingen lopen niet volgens plan…

Frans en Mariska hoopten in eerste instantie dat de bouwwerken afgelopen zomer al afgerond zouden zijn, maar dat bleek ijdele hoop, schrijft Story. Ondertussen woont het koppel in een rijtjeshuis elders in Fijnaart. Wanneer kunnen ze opnieuw naar hun droomvilla verhuizen?

“Het gaat zeker nog een half jaar duren”, vertelt Frans Bauer aan Story. De villa zal na de werken echter wel volledig toekomstbestendig zijn. De meest moderne isolatie en stroom die met zonnepanelen wordt opgewekt, benadrukken het ‘groene karakter’ van de droomvilla van de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS