Meer dan ooit lijkt kroonprinses Amalia haar eigen weg te kiezen. Maar nu ze 18 jaar is, komt ze ook steeds vaker in het vizier van de pers. Zo verscheen er onlangs een foto waarop Amalia rokend te zien was…

Online roddelplatforms publiceerden een (heel) vage foto van Amalia die rokend gespot werd op een dansvloer in Lech. Maar was het wel écht Amalia?

Ondertussen werd de foto overal offline gehaald. Erg zeker van hun stuk leken de online roddelplatforms niet. Verbleef Amalia immers niet in Canada?

Story weet uit goede bron dat Amalia de Canadese sneeuw deze winter verkiest boven die van het Oostenrijkse Lech. In Canada spendeert Amalia wat tijd met haar Duitse vriend Isebrand. Al zou Amalia ook wel een goede reden hebben om af te zakken naar Lech…

Vorige week was het immers tien jaar geleden dat prins Friso in Lech door een lawine gegrepen werd. Dat Amalia ter plekke was om haar grootmoeder Beatrix en tante Mabel te steunen, zou dan ook prima kunnen.

Dat de 18-jarige Amalia vanuit een ander continent even zou overvliegen, is niet ondenkbeeldig. “Amalia lijkt steeds meer haar eigen plan te trekken”, voegt Story eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.