Er wordt wel eens lacherig gedaan over het vele verhuizen van Martien en Erica Meiland. Ook dochter Maxime Meiland lijkt de microbe ondertussen al helemaal te hebben overgenomen.

In amper twee jaar tijd zou Maxime voor de derde keer een miljoenenvilla hebben verkocht. Na het vertrek van de familie in Frankrijk ging Maxime samenwonen met haar man Leroy.

Hij verkocht zijn appartement in Noordwijk en kocht met dat geld een gezinswoning, opnieuw in Noordwijk.

Door de komst van dochter Vivé werd het huis te klein en voelde het gezin zich genoodzaakt om opnieuw te verhuizen naar een grotere woning.

Het koppel blijf trouw aan Noordwijk en kocht daar gewoon opnieuw een villa voor meer dan 2.295.000 euro. Niet niks!

Allemaal mooi voor Maxime dat ze zich dit allemaal kan permitteren, maar hoe betaalt de jongste telg van Martien dit allemaal, vraagt Story zich af.

Haar huidige woning staat voor zover bekend nog altijd niet te koop en ondanks dat ze met ‘De Meilandjes’ goed haar geld verdient, heeft ze ook heel wat verlies geleden door het mislukte succes van haar webshop.

En terwijl Martien, Erica en Maxime veelvuldig verhuizen, verloopt de zoektocht naar een huis voor Montana Meiland iets minder vlot. Zij en haar partner Dirk zijn nog altijd op zoek naar hun geschikte droomwoning.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl