De documentaire rond André Hazes is een druk bekeken item op Videoland. Heel wat mensen zijn erg benieuwd naar wat André de voorbije jaren allemaal heeft meegemaakt en moeten doorstaan.

In de reeks zien we ook Rachel Hazes, Monique Westenberg en Sarah van Soelen terug. En Rachel is niet zo blij met hoe het allemaal is gelopen. Zij vertelt namelijk nu dat het niet de bedoeling was dat André de Spaanse kliniek waar hij van zijn burn-out herstelde, zou verlaten na zes weken.

De reden? “Zijn toenmalige vriendin Sarah van Soelen kwam na zes weken naar Spanje. Ze wilde bij André zijn, maar dat werd een heel andere ontmoeting dan ze had verwacht. André vertelde haar in dat gesprek dat hij met hun relatie wilde stoppen”, citeert Story Rachel.

André wilde Sarah niet langer pijn doen en verdrietig zijn en dus maakte hij een einde aan hun relatie. Hij wilde op zoek gaan naar zichzelf en reizen maken naar Amerika. De resterende tijd zou hij volledig willen spenderen aan zijn zoontje.

“Dat was een heftig gesprek. Sarah had  dat niet zien aankomen. Ze had het er zo moeilijk mee dat André besloot zijn plek in die kliniek aan Sarah te geven. Hij vond de zorg voor Sarah belangrijker dan zichzelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl