Waar een gezinsvakantie al niet goed voor is. Hoewel de kinderen, partners en kleinkinderen wekelijks bij René Froger en Natasja Froger op bezoek komen, was hun gezinsvakantie toch weer de ideale manier om het koppel op een andere manier te leren kennen.

Vooral Ann Dominique Wilten, de partner van Danny Froger, leerde haar schoonmoeder van een heel andere kant kennen.

“Ik was degene die onze camper bestuurde tijdens onze gezinsvakantie. Alleen toen we in Engeland kwamen, vond ik het eng om links te rijden. Toen is Danny bij zijn vader in de auto gaan zitten en kroop Natasja achter het stuur van onze camper. We hebben die dag zo’n vier uur gereden en hebben zoveel fijne en mooie gesprekken gehad”, zegt Ann Dominique in Story.

Tijdens die 4 uur werd er gesproken over het moederschap, relatieperikelen en nog zoveel meer. Dat de camera draaide, dat vonden ze geen probleem.

“Die had ik op een gegeven moment niet meer in de gaten. Ook haalden we herinneringen op aan de eerste keer dat ik bij hen thuiskwam. Ik was zo nerveus. Het eerste uur durfde ik zelfs niet naar het toilet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.