Wanneer je gaat meespelen in ‘GTST’ dan is de kans klein dat je nog onherkenbaar over straat kan lopen. Dat ondervonden ook Noa Zwan en Sophie Bouquet die de zusjes Verduyn spelen in de reeks.

Maar dat herkend worden vinden de twee niet erg. Al zijn er wel grenzen vindt Noa. “Ik heb weleens gehad dat ik gefilmd werd toen ik met een vriendin op vakantie was en heel hard stond te dansen. Dat vind ik altijd jammer. Maar mensen zijn vrijwel altijd aardig en enthousiast omdat ze iemand zien van televisie die ze nog nooit in het echt hebben gezien. Dat vind ik hartstikke leuk”, zegt Noa in Party.

Tot voor kort moest Noa ‘GTST’ nog combineren met het havo, maar voor dat laatste is ze geslaagd en is combineren dus niet meer nodig.

“Ik vond school heel leuk, want ik had heel leuke vrienden op school. ‘GTST’ motiveerde me ook heel erg om mijn school te halen. Ik had dus helemaal niet zoveel last van druk.”

Ook haar tegenspeelster Sophie heeft de acteermicrobe te pakken en hoopt nog andere dingen te mogen doen in de toekomst. “Ik zou het zeker leuk vinden om meer audities te mogen doen, maar niet zodat ik ‘GTST’ kan verlaten. Ik ben niet aan het kijken hoe ik verder kan, maar wel wat ik erbij kan doen. Ik zou het heel leuk vinden om in speelfilms te kunnen meespelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl